PROJEKTI PO VAŠOJ MJERI

Napisali smo projektne prijave za 3 sportske udruge

Objavljeno: 2. travnja 2018.

Središnji državni ured za šport raspisao je "Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2018. godini" s rokom za dostavu prijava do 31.03.2018 .

Temeljni ciljevi Natječaja su razviti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju športa, a usmjerene su na obuku neplivača, na poticanje bavljenja rekreativnim i amaterskim športom, organiziranje športskih natjecanja i odlaska na međunarodna športska natjecanja te na organiziranje međunarodnih športskih konferencija.

Ukupna vrijednost natječaja je 7 milijuna kuna što predstavlja najveća sredstva dodijeljena od strane ovog ureda (prije ministarstva). Najmanji iznos sufinanciranja je 10.000 kn, a najveći 120.000 kn s tim da prijavitelj osigurava minimalno 20 % potrebnih sredstava za provedbu projekta.

Vodeći se prošlogodišnjim uspješnim projektom kojeg smo prijavili “Stolonoteniskom klubu osoba s invaliditetom Rijeka" ove godine smo im također pomogli u osmišljavanju projekta te ispunili natječajnu dokumentaciju.

STKOI Rijeka

Projekt je naziva: Škola stolnog tenisa za osobe s invaliditetom 2018., a prijavljen je u suradnji s partnerima:

  • Centar za autizam Rijeka
  • Dnevni centar za rehabilitaciju Slava Raškaj Rijeka
  • Stolnoteniski klub Rijeka

 

Nakon održanog predavanja "Udruzi kineziologa Rijeka" na sjednici skupštine u prosincu 2017., ostvarili smo suradnju s navedenom udrugom i udrugom "Društvo sportske rekreacije Carolina 3,2,1" iz Rijeke kojima smo također ispunili projektne prijave te ih savjetovali u planiranju projektnih aktivnosti.

"Udruga kineziologa Rijeka" je prijavila projekt pod nazivom: Vježbaj svaki dan i marendu spremaj sam.

Udruga kineziologa Rijeka

Projektni partneri su:

  • Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije
  • Medicinska škola u Rijeci
  • Savez školskih sportskih društava Primorsko-goranske županije
  • Savez školskih sportskih društava Grada Rijeke

 

Udruga "Društvo sportske rekreacije Carolina 3,2,1" je prijavila projekt pod nazivom: Ljetni i zimski kamp za djecu i mlade.

DŠR Carolina 3,2,1

Objava rezultata natječaja je najavljena za 15.05.2018.