PROJEKTI PO VAŠOJ MJERI

Odobren projekt "PROMENO – PROjektni MEnadžment Neprofitinih Organizacija"

Objavljeno: 9. siječnja 2019.

Projektom PROMENO – PROjektni MEnadžment Neprofitnih Organizacija članovi udruge INO-PRO žele osposobiti poglavito novije udruge, kao i one starije samo pasivnije za što bolje pružanje usluga svojim korisnicima. Navedeno će se postići na više načina: izradom internetskih stranica, smještajem istih na web serveru, pružanje pomoći kod unosa obavijesti, slanje informacija o njima zanimljivim natječajima i pozivima, davanje savjeta o ispunjavanju projektne prijave,  savjeta o knjigovodstvenim pitanjima i slično. Navedeno će biti potpuno besplatno za 4 udruge koje se bave djecom i mladima dok će se za još njih 96 dati besplatni web hosting. Projekt je odobren od strane Zaklade "Hrvatska za djecu" i financiran temeljem Jednokratnih potpora malih vrijednosti.

Jedine dvije stavke u troškovniku su napredni web alati i zakup servera. Iz troškovnika su izuzete knjigovodstvene usluge, bankovni troškovi, uredski materijal, režijski troškovi i naknade dvojici izvoditelja.

Našoj udruzi je za cilj baviti se društvenim poduzetništvom te nastojimo što više dati zajednici. Vjerujemo kako će naš projekt uz zaista minimalne troškove za Zakladu polučiti uspjeh brojnim udrugama te ih osnažiti i povećati vidljivost njihova rada.